Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Δημοκρατικοαριστερά Καραγκιοζιλίκια με ex Pasok celebrities


Η θλιβερή εικόνα των εξαθλιωμένων Αρσένη Κοππά να περιφέρουν την τηλε εικόνα τους είναι γνωστή. Οι τύποι διορισμένοι από τον ΓΑΠ αρνήθηκαν να παραδόσουν την ευρω έδρα, με επινοήσεις και δικαιολογίες κατάλληλες μόνο για δίποδα του ζωικού βασιλείου.

Καλά ο  pseudodimar Συριζα ως νεοπασοκική μετάλλαξη διακαιούται να συνεργαστεί με τον καθένα και στο κάτω κάτω τι είναι ο Αρσένης για τον Συριζα; Μαιντανός

Αλλά το χάλι η Κοππά να είναι η επίσημη εκπρόσωπος της Δημαρ είναι απερίγραπτο.

Δηλαδή με διορισμό από τον ΓΑΠ, "σπρώξιμο" απο τον insider συζυγο στα Media, και λίγη κακουχία στην Δημαρ γίνεσαι εκπρόσωπος κόμμματος της λεγόμενης ανανεωτικής αριστεράς;

Ω ρε που πάαμε, που πάαμε ρεεε;;;;

7 σχόλια:

  1. Δεν έχεις κι άδικο, τουλάχιστον όμως ο πρώτος, εντάχθηκε ως πρόταση μερίδας του κινήματος στις σκουρίες.. είναι μετρήσιμη μια πολιτική κάλυψη και μια κοινωνική αναφορά δηλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μεταναστόγατος
    Η υπόθεση Κοππά ΓΑΠ ήταν αυτή που κατέρρευσε την Δημαρ
    Στον Συριζα είναι το αντίστροφο. Ο νικητής είναι ο ελκυστής του "μετανοημένου" καιροσκόπου.Όταν ο καιροσκόπος έχει κοτσίδα και φωνάζει στην τηλεόραση ,παίρνει διπλάσιες ψήφους από τον Κοτσυφάκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ισχύει, αλλά και εντάξεις μονοκύτταρων οργανισμών, χωρίς κοινωνική αναφορά, που βαφτίζονται ως.. συμμαχίες, με τα χαρακτηριστικά που περιγράφεις, συνυπολογίζονται στα αίτια της καθήλωσης της δυναμικής του νικητή. Και αν έστω υποθέσουμε οτι ο νικητής συγκυριακά καρπώνεται κάτι, έστως και υπο τη μορφή εικόνας, μακροπρόθεσμα ναρκοθετεί το ίδιο του το σχέδιο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να μη σε στεναχωρήσω, αλλά πιστεύω ότι χωρίς τους καιροσκόπους δεν υπάρχουν νικητές.Η νίκη των αυθεντικών λαικών δυνάμεων , ως πλειοψηφία μου φαίνεται ως μια αγχολυτική δοξασία.Επομένως θα προσέλθουν πολλοί Κρίτνες.Πάλι καλά που να έβλεπες και "Κοππάδες"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μα και πάλι δεν νομίζω οτι διαφωνούμε. Κάθε φορά όμως έχει σημασία υπο την ηγεμονία ποιανού αξιακού πλαισίου και πολιτικής κουλτούρας εγκρίνεται τελικά μια μεταγραφή. Αν συγκρίνουμε την καμπάνια Περιφέρειας και Αθήνας (αν και μιλάμε για διαφορετικά μεγέθη) δεν θα ήταν υπερβολή να μιλήσουμε για δυο εντελώς ξεχωριστά πολιτικά σχέδια, δύσκολα βλέπω κάπου να τέμνονται.. Σίγουρα, το να προσμένεις την επιβράβευση των αυθεντικών λαϊκών δυνάμεων μπορεί να σε οδηγεί σε μια αυτοεκπληρούμενη ματαίωση, να όμως που στο Χαλάνδρι μια μικρή ομάδα παλαβών ύστερα απο 20ετη επιμονή κατάφερε να σηκώσει την πόλη ανάποδα. Για να δούμε πώς θα τα πάει και διοικητικά, είναι μεγάλο στοίχημα για όλους.. λες να δικαιωθούν οι χριστιανοί τελικά; για να δούμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ενδιαφεροντες καιροι.Καλη τυχη σε ολους
    Προς μελετη:Μηπως τα αυθεντικα επιτυχημενα σχεδια λαικης εκφρασης ξεκινουν απο τα ΒΠ, εκει που η μικροαστικη μεσοαστικη ευπρεπεια εχει δημιουργησει πολιτιστικες δομες ανοχης;Γιατι αν δουμε την Β πειραια οι επιτυχιες βασιστηκαν σε προσωπα και οχι ομαδες "παλαβων"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είναι πολύ ενδιαφέρον το ερώτημα που βάζεις, οριακά ιντριγκαδόρικο. Δεν ξέρω αν μπορώ να το απαντήσω, αλλά δεν είμαι σίγουρος οτι το Χαλάνδρι μπορεί να αντιμετωπίζεται ως κλασική ΒΠ περιοχή, όπως ο Χολαργός. Από την άλλη έχουμε επίσης επιτυχίες, με διαφορετικά χαρακτηριστικά σε περιοχές όπως η ν.Φιλαδέλφεια ή το Κερατσίνι, παραδοσιακά λαϊκές γειτονιές δηλ. Ελπίζω να ξεκινήσεις μια συζήτηση στο LLS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή